Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en betaalbaar. De prijs is de afgelopen vijf jaar gehalveerd. Ook als de zon niet schijnt is er voldoende licht om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. 

1658145_501575786613723_3924366604858358939_o

Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier voorzien in een groot deel van de stroombehoefte van je huishouden: zonlicht is namelijk onuitputtelijk en bij de omzetting van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen.

Het rendement van een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van zes procent op een spaarrekening. Dit heeft Milieu Centraal berekend.

Alvast nagaan of het mogelijk is om zonnepanelen op Uw woning te plaatsen, en wat de geschatte kosten en baten zouden zijn? Bel ons gerust, wij komen vrijblijvend bij U langs en bieden U een scherpe offerte aan.

Update !!!

Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen (subsidie)

Huiseigenaren in negen Groninger gemeenten (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer en De Marne) kunnen een tegemoetkoming krijgen van maximaal 4.000 euro voor energiebesparende of -opwekkende maatregelen.

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit, daar kunnen huiseigenaren hun aanvraag indienen.
Hulp nodig bij het aanvragen? Bel dan met 050-2303633 / 06-24247712 of mail naar info@clementsdaktechniek.nl.

Voor wie?

De Tijdelijke Regeling voor Waardevermeerdering van woningen is bedoeld voor woningeigenaren in de negen gemeenten waar door de NAM voor tenminste 1.000 euro aardbevingsschade is vastgesteld. Daaronder vallen ook de woningbouwcorporaties met huizen in deze negen gemeenten. De tijdelijke regeling geldt ook voor mensen die op of na 17 januari 2014 een bestaande woning hebben gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd hebben gekregen. Ook woningeigenaren die hun huis bouwkundig (laten) versterken in overeenstemming met een schriftelijk advies van de NAM kunnen een beroep doen op de vergoeding.

Waarvoor?

De volgende energiebesparende of- opwekkende maatregelen worden vergoed:

  • Dak-, vloer- en gevelisolatie
  • Zonnepanelen en zonnecollectoren
  • Muurisolatie
  • Zonneboiler
  • HR ++(+) glas, inclusief kozijnen
  • Warmtepomp
  • Combiketel met hoog rendement
  • Warmte- koudeopslag
  • Technieken voor warmteterugwinning
  • Het verkrijgen van een Energie Prestatie Advies

Waar kunt u terecht?

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit. Daar kunnen huiseigenaren hun aanvraag indienen. Op de website van SNN staat meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact op met SNN via telefoonnummer 050 – 522 49 24 of mail waardevermeerdering@snn.eu.

Terugwerkende kracht

De tijdelijke regeling voor waardevermeerdering geldt vanaf 17 januari 2014. Dus ook huiseigenaren die al energiebesparende maatregelen hebben getroffen en betaald, kunnen (een deel van) hun geld terugkrijgen. De regeling die nu van kracht is geworden, loopt door tot de definitieve klaar is. Daaraan wordt door de Dialoogtafel al gewerkt.

This site is protected by wp-copyrightpro.com